GELDWENSEN.NL

Kleine inleg, GROOT VERSCHIL

Welkom op onze website 

Iedereen heeft wensen. Of het nu gaat om die geweldige vakantie, een nieuwe auto, eerder met pensioen gaan, de studie van de kinderen betalen of gewoon wat meer financiële armslag, het begint toch meestal met geld.

Deze wensen zijn vaak moeilijk te realiseren, en daar hebben wij een mooie oplossing voor gevonden.

Wilt u ook een BASISINKOMEN opbouwen van €910,- per maand waar u vrijwel niets voor hoeft te doen? Of een nog veel rianter inkomen? Lees dan verder.

 

 

Wij kwamen in contact met GTI-Net, een bedrijf dat software maakt voor de financiële markt. In deze markt gaat meer dan 5000 miljard dollar per dag om.

We hebben ieder voor een eenmalig bedrag van €500,- een deel  van een softwarelicentie gekocht. Met deze licentie wordt dagelijks op de financiële markten gehandeld. Hieruit krijgen wij een winstdeling van 1% per week en er zijn mogelijkheden om de resultaten fors te vergroten. Je hoeft geen verstand te hebben van die software, of het te verkopen, dat is allemaal aan GTI-Net. Dit maakt GTI-Net heel toegankelijk voor vrijwel iedereen.

Op de website van GTI-Net staat veel algemene informatie, erg interessant om daar eens te kijken. Als aanvulling op de informatie van die website bestaat er een officiële presentatie van GTI-Net zelf.

Wilt u meer weten? We geven regelmatig deze presentaties waarin we uitleggen hoe het allemaal werkt. Aansluitend is er uiteraard ruimte voor alle vragen. Wilt u graag vrijblijvend naar zo'n presentatie in huiselijke kring komen of heeft u nog vragen?
Klik dan 
HIER voor contact met ons.