GELDWENSEN.NL

Kleine inleg, GROOT VERSCHIL

Uw volgende stap.

 

 

HEEFT U ALLEEN EEN VRAAG?

Of u nu direct een (deel van een) GTI-Net softwarelicentie wilt aankopen, of gewoon meer informatie wilt hebben, het begint allemaal met een mailtje naar ons.
Stel uw vraag via info@geldwensen.nl.
Wij streven er naar om binnen 3 dagen te antwoorden.


 

WILT U GRAAG EEN PRESENTATIE BIJWONEN IN HUISELIJKE SFEER?

Wij hebben een originele presentatie van GTI-Net, deze is begin dit jaar gemaakt en kunt u niet zomaar vinden op YouTube of vergelijkbare sites. Dat is een bewuste keuze van GTI-Net; bij de presentatie behoort namelijk wat uitleg.

Op de contactpagina vindt u een presentatie kalender. Kies een datum en stuur een mailtje naar info@geldwensen.nl met de door u gekozen datum. Ons doel is dat u steeds uit tenminste 2 data kunt kiezen. Het streven is om binnen 3 dagen uw reservering te bevestigen.

 

 

WILT U DE PRESENTATIE LIEVER ONLINE ZIEN?

Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om in de nabije toekomst zelf webinars te geven; een life presentatie online met de mogelijkheden om direct na afloop vragen te stellen. Deze mogelijkheid is er echter nu nog niet, maar als dit toch uw voorkeur heeft, bijvoorbeeld door woonafstand, kunnen wij u op de hoogte stellen als iemand anders een Nederlandstalig webinar geeft.
Geef dit s.v.p. aan in een mailtje aan info@geldwensen.nl.
Vervolgens kunnen wij u dan verder helpen als u achteraf nog vragen heeft of een licentie wilt aankopen.

 

 

WILT U METEEN EEN LICENTIE AANKOPEN?

Stuur een mailtje naar  info@geldwensen.nl en wij helpen u de volgende stappen te doorlopen. U kunt een aankoop van een software licentie alleen doen via bestaande leden zoals wij. Het kost u verder niets, wij helpen u gratis en vrijblijvend.