GELDWENSEN.NL

Kleine inleg, GROOT VERSCHIL

Over ons

Wij zijn Mart Linnartz en Pierre Spaan.
We begonnen als collega's waaruit een goede vriendschap is ontstaan. Graag stellen wij ons persoonlijk voor:

 


Pierre.

Mijn naam is Pierre Spaan, 55 jaar.  Ik ben getrouwd en heb een lieve dochter.  Van beroep ben ik veiligheidskundige. Jaren geleden had ik een lijfrentepolis afgesloten met het idee mijn pensioen aan te vullen. Echter bleek, na 40 jaar premie betaald te hebben, dat de opbrengst amper het ingelegde geld was.  Om het verloren geld te compenseren, ben ik op mijn zoektocht GTI-Net tegengekomen. Wat mij aantrok is dat het gaat om een eenmalig bedrag en dat het een vaste winstdeling oplevert.

Mart.

Hoi, ik ben Mart Linnartz en ik ben 51 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van een dochter.  Sinds 1988 ben ik werkzaam in de semiconductor industrie. Ook ik heb mijn financiële tegenslagen gehad waaronder een woekerpolis die veel minder opbracht dan ik ingelegd heb. Pierre heeft GTI-Net onder mijn aandacht gebracht, iets waar ik hem erg dankbaar voor ben.  Ik heb erg veel vertrouwen in dit jonge softwarebedrijf, ze gaan als een speer en houden ons goed op de hoogte van hun plannen.Wij willen graag mensen helpen met het opbouwen van een  basisinkomen. 

Een BASISINKOMEN van €910,- per maand waar je vrijwel niks voor hoeft te doen, dat is toch geweldig?

Wil je een hoger basisinkomen? Ook dat kan.

Wil je weten hoe dit werkt? Kom naar 1 van onze presentaties.

Heb je vragen of opmerkingen, schroom niet en mail naar info@geldwensen.nl.

 

 

 


 

Ons vertrouwen in GTI-Net

Wij hebben veel vertrouwen in GTI-Net en zijn oprichters.
Dat is niet zomaar, we hebben daar goede redenen voor.

 

 

Sven Lefeber en Jhony Depresseux hebben grote offers gebracht om te komen waar ze nu zijn.

De gezichten achter de organisatie zijn duidelijk in beeld, ook letterlijk met foto's.  
2 personen zijn eigenaar/oprichter: Sven en Jhony.  Zij geven live presentaties en webinars, en daarmee nemen zij verantwoordelijkheid voor wat ze doen. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen: GTI-Net groot maken. Door openheid en eerlijkheid weten ze dit heel goed te bereiken.

Bij malafide organisaties is het meestal vaag wie de oprichters of eigenaren zijn, hoe de organisatie in elkaar zit, etc.

GTI-Net is steeds met uitbreidingen en verbeteringen bezig en ze houden ons hiervan op de hoogte.
 

 


 

Over GELDWENSEN.NL

Geldwensen.nl is geen bedrijf of instelling.

Wij willen enkel een fantastisch product van GTI-Net onder de aandacht brengen, en dat iets breder trekken dan alleen naar familie, vrienden en kennissen.

 

 

We willen dit product graag onder een groter publiek onder de aandacht brengen, want hier kunnen zo veel mensen een mooi financieel voordeel mee doen.

Om alle informatie te kunnen delen met veel mensen leek het ons een goede keus dit via een website te doen.

Wij informeren u, beantwoorden de nodige vragen, en indien u geïnteresseerd bent kunnen wij u helpen een (deel van) een licentie aan te schaffen.

En daarna houdt onze hulp niet op; we zijn er voor u, voor vragen of hulp, u kunt mensen naar onze presentaties sturen als u zelf deze uitleg liever niet doet, etc.